Publicerad i Livet

Hej!

Vart ska jag börja ? Har varit mycket frånvarande ett tag och det har varit skönt. Fokuserat på mig själv, mitt mående och framtiden. Snart klar med utbildningen och då behövs det ett jobb. Så det är väl vad jag sysslar med just nu.. söker jobb och försöker finna ro i vardagen.

Ska på onsdag påbörja samtal med psykolog, något jag väntat på sen 2018. Och äntligen är det på gång. Att få hjälp att bearbeta trauman och skit som jag gått igenom. Hoppas de fungerar bara. Låter det stå öppet tillsvidare.

I övrigt så har jag under sommaren jobbat med en kafé-verksamhet inom svenska kyrkan. Bakat massor av bullar, mjuka kakor och småkakor. Super kul och otroligt uppskattat av besökarna. Lärt mig så mycket om mig själv under tiden också, och om besökarna. Vilka fantastiska människor som finns runt om i bygden. WOW!!!


Är tillbaka i pluggandet och jobbar lite extra då och då på Kafé Ritz i Kolsva. Så underbart och mysigt litet kafé. Har man vägarna förbi så tycker jag man definitivt ska stanna till. Är väl lite partisk där också, men en retro miljö, mysig och lugn. Kan inte annat än att bli perfekt!


Jag har även börjat tillverka ljusstakar som jag har till försäljning.

Priset är 65,00 kr och i priset ingår ett stearin ljus.

Att få återanvända saker som ingen annan vill ha är det bästa jag vet. Ge nytt liv till något som kanske annars bara hamnar i något gamla skåp.

Om du är intresserad så går det att kontakta mig i kommentaren.

Annons

Författare:

Florist aspirant som älskar natur och skapande. Bor i lilla Köping där jag levt mer eller mindre hela mitt liv. Tycker om att upptäcka och utforska min omgivning.

En reaktion till “Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s