Publicerad i Livet

TVÄTT!

Hur irriterande är det inte när någon tvättar på ens tvättid och säger ”den ena är ledig, den andra är det 24 minuter kvar på”…

Det ska inte vara 24 minuter kvar på tvättmaskinen när min tid börjar. Plus vid ett annat tillfälle hade någon satt ett hänglås på dörren så vi inte ens kunde komma in i tvättstugan på vår tid. Vad är det för fel på folk?!

Tänkte tvätta imorse också, men gissa… det satt ett hänglås på dörren IGEN! Samma människor varje gång. Det gör mig såååå irriterad. Ska kontakta bostadsbolaget imorgon och säga att de får komma på en annan lösning. 3 tvättider denna vecka har blivit tagna från mig. Så nu har jag hur mycket tvätt som helst och ingen möjlighet att tvätta förens typ på tisdag…. Suck!

Lutar åt att ta med all tvätt ut till min pappa och låna hans maskin. Även om det tar sjukt lång tid så är de värt det. Rena underkläder är ett måste…


Det blev visst ett negativt inlägg men det håller på att göra mig helt galen!!!!!!

RESPEKTERA ANDRAS TVÄTTIDER!!!!!

Författare:

Florist aspirant som älskar natur och skapande. Bor i lilla Köping där jag levt mer eller mindre hela mitt liv. Tycker om att upptäcka och utforska min omgivning.

2 reaktioner till “TVÄTT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s