Publicerad i Skola

Starten på vecka 6..

Haft en helt okej start på denna vecka, i måndags hade vi först varuvård dvs snitta om materialet och byta till nytt vatten.. naturligtvis slänger vi det som blommat över eller på annat sätt blivit förstört eller oanvändbart.

När det var klart så blev det föreläsning om stil- och kulturhistoria. Det var kul och lärorikt men oj va jobbigt det var att. Sitta stilla så pass länge och att försöka hålla koncentrationen uppe hela tiden. Jag älskar historia det har alltid stått mig varmt om hjärtat så jag njöt av varenda sekund.

Efter så var jag dock helt slut både psykiskt och fysiskt. Det var lite för mycket information att ta in. Så jag åkte hem när den var klar och jag somnade nästan direkt i soffan…

Igår, tisdag, så var det studiebesök i Stockholm på Hallwylska museum (palatset), tyvärr följde jag inte med då det hade blivit alldeles för mycket intryck samt för lång dag då jag fortfarande är sjukskriven. Men jag är så imponerad över dagens teknik och möjligheter, så jag har faktiskt besökt museet via deras hemsida.
Hur fantastiskt är inte det? Det var perfekt för mig som just nu inte kan hålla fokus för länge, samt inte klarar av för mycket människor och resor.. Är lite avundsjuk på mina klasskamrater som var där och såg det på riktigt. Men har lovat mig själv att besöka det tillsammans med mormor när jag mår bättre.

Länkar till deras hemsida längre ner…

Idag är det onsdag och vi ska arbeta i grupp. Ska bli kul och spännande.. men det kommer jag skriva om imorgon..

/Liljekonvaljens Kammare

Författare:

Florist aspirant som älskar natur och skapande. Bor i lilla Köping där jag levt mer eller mindre hela mitt liv. Tycker om att upptäcka och utforska min omgivning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s