Publicerad i Livet

En dag i januari

På min balkong…

Vaknade upp av alarmet på mobilen, låg kvar i sängen till kl 09.00 innan jag gick upp och ordnade med frukost. Tog mina mediciner, plockade ihop tvätten, fixade inköpslistan så jag kunde handla direkt efter jag varit i tvättstugan. Blev jätte irriterad när jag kom ner till tvättstugan.. Fönstret dit in stod helt öppet (tvättstuga i källaren) och dörren som ska vara låst in till tvättstugan var uppställd. Det känns väldigt obehagligt… och det gör ju att bostadsbolagets åtgärd för mindre spring i huset meningslös… de har nämligen ordnat så ytterdörren låser kl 18.00… men vad hjälper det om fönstret är öppet och vem som helst kan komma in?
Stängde fönstret och körde igång mina maskiner. Satte hänglås på dörren pga mkt otrevliga händelser jag upplevt tidigare. Gick ut och skrapade fram min bil, var inte så farligt som jag trott… dock har mitt skydd för framrutan börjat se sina sista dagar.. snart kommer inte ens silver tejp att rädda den.

Tog bilen på en tur för att handla, chockad övre att det jag behövde från apoteket var helt slut… lite mysko men gick in på Ica Maxi istället och handlade det jag skulle handla där. Har blivit halvt beroende av tropisk juice och finncrisp… undviker läsk och sötsaker.. när jag kom ut från affären så lyste solens strålar på mig och fyllde mig med energi. Satte mig i bilen och åkte hem parkerade bilen precis lagom i tid för att gå ner i tvättstugan igen 🙂 Hängde tvätten, stoppade i torktumlaren och startade nästa maskin. På med alarmet i mobilen så jag kommer ihåg att gå ner… är så tankspridd.. packade upp varorna. Startade upp min iPad för lite skolarbete.

All tvätt är klar och jag har bäddat rent i sängen finns inget bättre än en ny bäddad säng. Åt lunch- tur jag har mina alarm annars hade jag glömt att äta.
Fastnat framför tv:n en stund en serie på Viaplay – De förlorade jättarnas mysterier, så spännande. Men bytte precis och kollar på ”Sällskapsresan” av Lasse Åberg få filmer som gör mig så glad. Och samtidigt typ frustrerad… Är det någon mer som tycker om Lasse Åbergs filmer, som kan ge mig tips på liknande filmer :)?

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

/ Liljekonvaljens Kammare

Författare:

Florist aspirant som älskar natur och skapande. Bor i lilla Köping där jag levt mer eller mindre hela mitt liv. Tycker om att upptäcka och utforska min omgivning.

En reaktion till “En dag i januari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s